Skip to main content

Zomerse make-up tutorial

zomerse make-up uitdaging

De zomer is flink losgebarsten met deze week tropische temperaturen van richting de 40 graden.

Om in deze tropische sferen te blijven heb ik een zomerse make-up verzonnen.

Dit is een make-up tutorial, die ik maakte voor een wedstrijd van Inglot in 2015

Wil je ook graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs of make-up tutorials, schrijf je dan onderaan deze pagina in.

Tot de volgende keer!