Aanbevelingen

Reviews van make-up workshops

Hoi Inze, ik gebruikte al jaren make-up, maar door het ouder worden moet ik toch de make-up op een andere manier toepassen, kwam ik achter. Ik was op zoek naar goed advies. Bij jou  was ik aan het goede adres. Je vroeg ons wat we precies wilden en hebt daar de workshop op aangepast. In een ontspannen sfeer was er alle ruimte om te oefenen en gaf je ons advies en uitleg. En het eindresultaat mocht er zijn, mooi om te zien wat make-up kan doen. Je zette alles op papier zodat we er thuis ook mee aan de slag kunnen. Ik pas de tips nog dagelijks toe….

Ik heb me bij Inze gemeld omdat ik me positief wilde voorbereiden op een sollicitatiegesprek.  Omdat een fysiek bezoek niet mogelijk was, heb ik een digitaal consult met Inze afgesproken. Dat was een schot in de roos! Inze heeft me geduldig en duidelijk uitleg gegeven hoe ik mijn eigen make-upjes kan gebruiken. En heel effectief! Ik was aangenaam verrast wat make-up kan doen. Na de workshop had ik aansluitend een sollicitatiegesprek. Ik voelde me door de mooie look erg zelf verzekerd. En ben inmiddels aangenomen 😉 Via de webcam is het dus echt heel goed mogelijk om een workshop te volgen, mits je zelf over de spullen beschikt die nodig zijn. Inze kan je daar over informeren. (foto: Inze voor de webcam)

Reviews van opdrachten

Inze heeft altijd zin in haar werk en kan je snel maar vakkundig opmaken. Het gaat op de foto natuurlijk om de details, bijvoorbeeld de stralende lach, geen vermoeidheid zien, een mooie blik etc.  Inze kan dit middels haar technieken goed neerzetten, waardoor het resultaat er net iets beter uitziet maar het toch natuurlijk overkomt.
Henriet van Dalen-Egbertzen Pilates Zwolle

Nu ik ouder word, heb ik een hekel aan spiegels en doe er alles aan om niet op de foto te hoeven. Tot ik er niet meer onderuit kwam. Een grote opdrachtgever wil een foto voor de nieuwe website. Gelukkig mocht ik eerst naar Inze.
Ze ging met heel veel respect en warmte met me om. Ze weet nl. hoe moeilijk ik het vind en de spiegel werd daarom weg gehaald. Nadat ze me opgemaakt had, durfde ik het aan om naar mezelf te kijken en ik was echt heel blij verrast. Wat heeft ze me mooi gemaakt. Inze ging bovendien ter ondersteuning mee naar de fotograaf. Het was heel gezellig en er zijn mooie foto’s gemaakt. Dank je lieve Inze voor je hulp en dat je me zo mooi gemaakt hebt zodat ik op de foto durfde! CreaPictures

Inze is een heel hartelijke vrouw met oog voor detail. Ze neemt de tijd voor je en kijkt goed naar wat bij je past. Samen neem je wensen door en komt tot een plan. Ik heb genoten van het moment bij Inze en haar vakvrouwschap. Ik had mijn make-up nooit zelf zo passend bij mij en het event kunnen realiseren. Ik zou zeker weer naar Inze gaan voor een volgende gelegenheid of me een keer door haar de kneepjes van haar vak laten leren in een workshop.

.

Reviews van bruiden

Wat was het een goede beslissing om jou te vragen voor onze bruiloft. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en je wist precies het kapsel en de make-up look te creëren die ik in gedachten had. Ik voelde me prachtig en toch lekker mezelf. Ook veel complimenten ontvangen van onze gasten. Mede dankzij jou heb ik de hele dag gestraald. Dank je wel…….

Al na de proefsessie bij Inze wist ik zeker dat ik me over mijn bruidskapsel en make-up geen zorgen hoefde te maken op de grote dag. Ze dacht goed met me mee over de mogelijkheden en hield daarbij rekening met de hoeveelheid make-up die ik normaal gesproken draag en met mijn huidtype. Ongelooflijk hoe Inze zelfs mijn korte coupe heeft weten om te toveren tot een echt bruidskapsel. Ik heb veel complimenten gekregen die dag en dat is niet voor niks! Dank Inze! 

Inze heeft fantastisch werk geleverd bij het doen van mijn haar en make-up op mijn bruiloft. Ze luistert goed naar wat je wel en niet wilt en komt zelf met goede opties. Ze helpt je zelfs bij het aantrekken van je jurk als je dat wilt. Mijn make-up heeft de hele dag super gezeten en naar mijn haar heb ik helemaal niet meer om hoeven kijken, TOP! Daarnaast is Inze ook nog eens heel leuk en gezellig dus absoluut een aanrader! 

Bij mijn zoektocht naar iemand die mijn haar en make-up kon doen kwam ik bij Inze terecht. Ik koos haar omdat ik op zoek was naar iemand die een klassiek kapsel (opgestoken) kan maken en verschillende voorbeelden op haar website zag. Het was een hele goede keuze. Ik heb eerst proef make-up en een proefkapsel laten doen en dat was eigenlijk gelijk al helemaal naar wens en zat ook de dag erna nog perfect. Daarnaast bleek dat onze moeders elkaar kenden en was er al snel een ‘klik’. Ik vond het fijn dat Inze op de trouwdag ‘s morgens bij mij kwam en we hebben een fijne rustige ochtend gehad. Ook heeft ze geholpen om mijn jurk aan te trekken. Mijn haar en make-up zaten echt prachtig. Ik heb er veel complimenten over gehad. Een hele goede keuze en ik raad Inze dan ook zeker aan. 

Wauwww wat was het plaatje compleet. Mijn jurk met een kapsel dat perfect bleef zitten ondanks dat ik fijn, dun haar heb maakte zij er een perfecte bos van. Mijn make-up dat ook echt bij mij paste. Meer dan lof – zo blij mee als ik de foto’s terugkijk. Leuke samenwerking met haar, ze is rustig en weet precies wat bij je past en bleef, ondanks dat ik aan de late kant was, netjes haar werk afronden en raffelde het niet af om op tijd te zijn. Dan maar iets later en een perfect kapsel en make-up. Echt zoveel complimenten gehad.

Na de proefsessie, een aantal weken voor de bruiloft, had ik al het gevoel dat het op dé dag helemaal goed zou komen! Hoewel ik wel een beetje een idee had wat ik wilde met haar en make-up, begeleidde Inze me goed om te beslissen wat het beste zou passen bij mij als persoon, bij mijn gezicht én bij mijn jurk. Ze kwam erg bekwaam over en dat is ook te zien aan het eindresultaat. Het viel allemaal op zijn plek en ik was erg tevreden. De make-up bleef goed zitten net als mijn haar. Al met al een aanrader voor iedereen 🙂

Inze heeft mijn haar en make-up heel mooi gedaan. Het zat de hele dag prachtig (het was warm die dag). Inze is heel behulpzaam, opgewekt en zet je wensen om in een fantastisch resultaat!

Reviews van bruiden

Contact

Inze Meijer
Zonnebloemstraat 12
Zwolle
M 06 456 86 912
E inzemeijer@gmail.com

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.