Skip to main content

Aanbevelingen

Reviews van make-up workshops

make-up workshop

Super workshop gevolgd bij Inze. Het was ècht professioneel maatwerk en daarnaast was het ook nog een heel gezellige middag. Ik kan nu met zelfvertrouwen mijn eigen make-up aanbrengen.

make-up workshop

Zaterdag 20-10-23 heb ik samen met mijn zus een make-up workshop gevolgd bij Inze. We wilden meer weten over make-up die geschikt is voor als je 50+ bent. Wat past dan goed bij je? Wat doe je wel of juist niet? En vooral HOE doe je dat dan? Allebei dragen we weinig make-up maar we wilden graag leren hoe je er toch net iets ‘frisser’ uit kunt zien met make-up. Inze heeft ons stap voor stap half opgemaakt en daarna mochten we het zelf proberen met de andere helft. Heel veel tips en duidelijke uitleg kregen we op een prettige manier. En ze doet alles goed voor. Alle informatie kregen we als stappenplan mee. Fijn dat je ook gelijk de producten waarmee je geoefend hebt, bij haar kunt aanschaffen. Wat mij betreft een aanrader deze workshop! Irma Hindriks

Hoi Inze, ik gebruikte al jaren make-up, maar door het ouder worden moet ik toch de make-up op een andere manier toepassen, kwam ik achter. Ik was op zoek naar goed advies. Bij jou was ik aan het goede adres. Je vroeg ons wat we precies wilden en hebt daar de workshop op aangepast. In een ontspannen sfeer was er alle ruimte om te oefenen en gaf je ons advies en uitleg. En het eindresultaat mocht er zijn, mooi om te zien wat make-up kan doen. Je zette alles op papier zodat we er thuis ook mee aan de slag kunnen. Ik pas de tips nog dagelijks toe….

Ik heb me bij Inze gemeld omdat ik me positief wilde voorbereiden op een sollicitatiegesprek.  Omdat een fysiek bezoek niet mogelijk was, heb ik een digitaal consult met Inze afgesproken. Dat was een schot in de roos! Inze heeft me geduldig en duidelijk uitleg gegeven hoe ik mijn eigen make-upjes kan gebruiken. En heel effectief! Ik was aangenaam verrast wat make-up kan doen. Na de workshop had ik aansluitend een sollicitatiegesprek. Ik voelde me door de mooie look erg zelf verzekerd. En ben inmiddels aangenomen 😉 Via de webcam is het dus echt heel goed mogelijk om een workshop te volgen, mits je zelf over de spullen beschikt die nodig zijn. Inze kan je daar over informeren. (foto: Inze voor de webcam)

Mijn vriendin en ik hebben een “Make-up workshop” gevolgd bij Inze. Door mijn tekort aan kennis voelde ik me ‘overrompeld’  door het aantal begrippen, kleuren, mengingen van kleuren, penselen en handelingen. Heel blij ben ik daarom met de instructies en de aanpak van het opmaken. Hoe je kritischer gaat kijken naar je eigen resultaat en jezelf kunt verbeteren met de optimale materialen zodat je ook op oudere leeftijd er representatief en stralend uit kunt zien.
Volg de workshop bij Make-up Artist INZE.

make-up workshop

Samen met mijn vriendin genoten van een workshop bij Inze. Voor een make-up ‘freak’ als ik, was het heerlijk om op deze manier met make-up bezig te zijn en veel tips en tricks te krijgen/leren die gelijk in de praktijk gebracht konden worden door het zelf te doen. Bovendien was het enorm gezellig, de tijd vloog voorbij. Heel erg bedankt Inze, heb er veel van opgestoken. Joyce van Vemden

make-up workshop

Wij hebben een hele leuke en leerzame middag gehad bij Inze. Antwoorden gekregen op al onze vragen. Wat ons vooral opviel is dat Inze je vraagt wat jij wil en wat je lastig vind. Dit maakt het echt persoonlijk. En  nu volop aan het oefenen en experimenteren. Bedankt Inze!

Vorig jaar las ik in een tijdschrift over Inze Meijer en over post mortale camouflage make up die zij doet. Dit trok mijn aandacht en toen ik op haar website ging kijken zag ik dat Inze veel meer dingen doet dan dat, zo ook een make-up workshop.  Dat vond ik een leuk cadeau om samen met onze dochter te gaan doen, en zo gebeurde het. We werden hartelijk welkom geheten in haar huis in Zwolle en alles stond al klaar. De helft van ons gezicht werd opgemaakt en daarna mochten wij aan het werk en moesten we de andere helft van ons gezicht opmaken.  Zo leerden we meteen hoe we een kwast of eyeliner vast moesten houden en ook gaf Inze ons advies en beantwoorde al onze vragen. 

We hebben een leuke workshop gehad, veel geleerd, maar ook genoten van al haar tips. Zelfs kleur van bril en kleding en styling van ons haar werd besproken, heel fijn! We gingen voldaan naar huis inclusief haar kleuradviezen voor de make-up voor ons op papier. 

Inze, bedankt voor de leerzame- en gezellige workshop, je bent echt een vakvrouw!

Onze eerste zussen-dag in jaren begon op een zaterdagochtend om 11 uur in Zwolle bij Inze aan de tafel. Onervaren als we waren werden we stap voor stap meegenomen in de wondere wereld van goede make-up. Wat een lijntje, een kleurtje en een beetje mascara al niet kan doen met je uitstraling. Bijzonder om dit zelf te ervaren en te zien in spiegelbeeld. Het was een leerzame workshop waar we nog lang plezier van zullen hebben. En een die we zeker aanraden. Inze is een tovenares die ons zelf aan het werk zette. Rond 14.00 uur liepen we tevreden met onze make-up naar buiten, inclusief handige tips en tricks die we vanaf nu zelf toepassen. Inze bedankt!

Dankjewel Inze! Het waren een paar gezellige, leerzame uurtjes en ik was erg blij met het resultaat. Je uitleg was simpel en met de info die ik mee kreeg was het helemaal niet moeilijk om de volgende dag zelf aan de slag te gaan met bijna hetzelfde resultaat. Ik zie nu wel dat het voor mij de hoogste tijd is voor een nieuwe profiel-foto

Reviews van opdrachten

Kapsel en make-up moeder van de bruid

We hebben een prachtige dag gehad op 1 september en erg genoten van alles om ons heen.
Ik was erg tevreden over hoe je mij had opgemaakt en mijn haar had gestyled.
De hele dag kreeg ik complimenten dus dat was erg leuk, nogmaals hartelijk bedankt.
Jeanine Winkels (moeder van de bruid)

Cover fotomake-up

Tijdens de covershoots van BijzonderZwolle is Inze als onze vaste visagist een graag geziene gast. Zij zorgt er namelijk voor dat niet alleen het covermodel er piekfijn uitziet maar eigenlijk het hele plaatje compleet is. Onze modellen voelen zich daardoor ook gelijk een stuk comfortabeler op de foto, dit zie je dan ook weer terug in het eindresultaat. Bijzonder Zwolle 

Inze heeft altijd zin in haar werk en kan je snel maar vakkundig opmaken. Het gaat op de foto natuurlijk om de details, bijvoorbeeld de stralende lach, geen vermoeidheid zien, een mooie blik etc.  Inze kan dit middels haar technieken goed neerzetten, waardoor het resultaat er net iets beter uitziet maar het toch natuurlijk overkomt.
Henriet van Dalen-Egbertzen Pilates Zwolle

glamour make-up

Wauw! Dankzij de prachtige make-up en het kapsel door Inze ging ik zelfverzekerd en blij naar de fotoshoot. In overleg hebben we gekeken wat het meest passend was bij mij als persoon maar ook bij de kleding. Dankjewel Inze dat ik deze dag dankzij jou echt kon stralen.

Nadia Spoolder

Nu ik ouder word, heb ik een hekel aan spiegels en doe er alles aan om niet op de foto te hoeven. Tot ik er niet meer onderuit kwam. Een grote opdrachtgever wil een foto voor de nieuwe website. Gelukkig mocht ik eerst naar Inze.
Ze ging met heel veel respect en warmte met me om. Ze weet nl. hoe moeilijk ik het vind en de spiegel werd daarom weg gehaald. Nadat ze me opgemaakt had, durfde ik het aan om naar mezelf te kijken en ik was echt heel blij verrast. Wat heeft ze me mooi gemaakt. Inze ging bovendien ter ondersteuning mee naar de fotograaf. Het was heel gezellig en er zijn mooie foto’s gemaakt. Dank je lieve Inze voor je hulp en dat je me zo mooi gemaakt hebt zodat ik op de foto durfde! CreaPictures

Inze is een heel hartelijke vrouw met oog voor detail. Ze neemt de tijd voor je en kijkt goed naar wat bij je past. Samen neem je wensen door en komt tot een plan. Ik heb genoten van het moment bij Inze en haar vakvrouwschap. Ik had mijn make-up nooit zelf zo passend bij mij en het event kunnen realiseren. Ik zou zeker weer naar Inze gaan voor een volgende gelegenheid of me een keer door haar de kneepjes van haar vak laten leren in een workshop.

Cosmetische verzorging van de overledene

fotomake-up

Inze Meijer, al sinds jaar en dag mijn postmortale visagist. Zij begrijpt hoe belangrijk het is om een overledene zo mooi mogelijk te maken zodat de nabestaanden goed afscheid kunnen nemen. Natuurgetrouw brengt zij make-up laagje voor laagje aan. Door naar foto’s te kijken en te luisteren naar wat nabestaanden vertellen weet zij altijd weer het juiste resultaat te bereiken. Dank je wel Inze, fijn om jou in mijn team te hebben. Wilma Bouwmeester Stap voor stap uitvaartbegeleiding