Inze Meijer

Mijn naam is Inze Meijer en ik ben Make-up Artist 

Als Hairstylist begonnen heb ik in 1990 de switch gemaakt naar schoonheidsspecialiste.  Ik heb 12 jaar een salon gehad met als specialisatie Make-up. In 2001 heb ik mij volledig toegelegd op make-up en hairstyling. Ook heb ik veel kleur- en stijladvies gegeven. Dit komt bij de make-up ook goed van pas.

Het geeft mij veel voldoening als ik jou mag laten stralen. Dit doe ik door je vakkundig op te maken op locatie of bij mij thuis, waardoor jij je fantastisch voelt en mensen dat aan jou merken. Ik kom bij zakelijke shoots, maar geef ook make-up advies en workshops.  Ik ben gespecialiseerd in de make-up voor profiel fotoshoots én make-up voor de 40+ vrouw. Daarnaast verzorg ik de make-up bij bruiden én hun evt. dag-gasten. En als laatste verzorg ik postmortale camouflage/make-up en hairstyling bij overledenen. Dit vind ik erg belangrijk en dankbaar om te doen, hen in de kist te laten zien zoals ze altijd waren, zodat mensen fijn afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Bij stichting Intermezzo in Zwolle ben ik als vrijwilliger werkzaam. Ik geef daar make-upworkshops aan mensen die kanker hebben of hebben gehad.

In de afgelopen jaren heb ik meegedaan aan de Make-up Award van Nederland, waarbij ik 4 maal genomineerd ben en 1 keer de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen en 1 keer de Award gewonnen heb in de categorie Vrij Werk.

Beleef de passie, de diversiteit, de professionaliteit en het enthousiasme van mijn werk.

Ik hoop snel tot ziens!

Contact

Inze Meijer
Zonnebloemstraat 12
Zwolle
M 06 456 86 912
E inzemeijer@gmail.com

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.