Skip to main content
Inze Meijer

Mijn naam is Inze Meijer en ik ben Make-up Artist 

Als Hairstylist begonnen heb ik in 1990 de switch gemaakt naar schoonheidsspecialiste.  Ik heb 12 jaar een salon gehad met als specialisatie Make-up. In 2001 heb ik mij volledig toegelegd op make-up en hairstyling. Ik heb veel kleur- en stijladvies gegeven. Dit komt ook bij de make-up  goed van pas.

Ook schilder ik als hobby, veelal portretten. Ik heb gemerkt dat de technieken van het kleurgebruik in mijn schilderijen en bij het aanbrengen van de make-up elkaar versterkt hebben. Dat is mooi om te ontdekken.

Ik ben getrouwd in 1989 en wij hebben 2 prachtige dochters. Zij zijn vaak model voor mij geweest voor de make-up award van Nederland. Met hen ben ik 4 maal genomineerd voor de prijs en heb hem 2 maal gewonnen.

Het geeft mij veel voldoening als ik jou mag laten stralen. Dit doe ik door je vakkundig op te maken op locatie of bij mij thuis, waardoor jij je fantastisch voelt en mensen dat aan jou merken. Ik verzorg de make-up en evt. hairstyling bij feesten of gelegenheden.  Ik kom bij zakelijke shoots, maar geef ook make-up advies en workshops.  Ik ben gespecialiseerd in de make-up voor profiel fotoshoots én make-up voor de 40+ vrouw. Zo kun je mij vinden op You Tube, waar ik een kanaal heb met make-up tutorials voor de 40+ vrouw.

Ook de cosmetische verzorging en hairstyling bij overledenen hoort tot mijn pakket. Dit vind ik erg belangrijk en dankbaar om te doen, hen in de kist te laten zien zoals ze altijd waren, zodat mensen fijn afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Bij stichting Intermezzo in Zwolle ben ik als vrijwilliger werkzaam. Ik geef daar 1 op 1 make-upworkshops aan mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Beleef de passie, de diversiteit, de professionaliteit en het enthousiasme van mijn werk.

Ik hoop snel tot ziens!