Make-up workshop

Jij wilt graag weten hoe je jezelf het best kunt opmaken.

In een workshop kan ik je alles leren op het gebied van de make-up die bij jou persoonlijk past. Dat kan een dag-, avond of feestelijke make-up zijn. In een persoonlijke workshop leer ik je alle trucjes en geef tips. Ik heb daarvoor 2 soorten workshops: de online en de persoonlijke.

Online make-up workshop

In deze tijd van ‘social distancing’ is de online-make-up workshop ontstaan, waarin ik 1 op 1 met je ga werken.

Stel je hebt een presentatie, sollicitatie of belangrijke meeting online. Dan is de online make-up workshop wat voor jou. Ook is deze geschikt voor iedereen die liever online de workshop wil volgen ipv naar mij in Zwolle te komen.

Tijdens de workshop via “Zoom” ga ik samen met jou aan de slag om je te laten zien hoe jij jezelf het best kunt opmaken. Ik laat het bij mij zelf zien en jij volgt de aanwijzingen op bij jou zelf. Je krijgt de theorie, een tekening van jouw gezicht, met de persoonlijke aanwijzingen erop, en de opname van de meeting per mail toegestuurd.

Voor de workshop hebben we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw doel aangeven, laten zien welke producten jij hebt en kan ik je advies geven over de evt. nog aan te schaffen producten.

De prijs van deze online workshop inclusief het intake gesprek  kost € 49,95

Een persoonlijke make-up workshop

We bespreken wat je wensen zijn. Wil je een feestmake-up of een dag/avond make-up? Dan ga ik de ene helft van je gezicht opmaken. Ik leg stap voor stap uit wat ik doe en waarom. Dan ga je zelf de andere zijde van je gezicht doen. Door het zelf te voelen en te doen, onthoud je beter wat je hebt gedaan. Ik maak daarbij persoonsgerichte aantekeningen voor jouw gezicht, zodat je later precies kunt zien wat we gedaan hebben en met welke producten en kleuren. Je kunt met mijn producten werken, maar je mag ook je eigen producten meenemen. Ik werk met verschillende merken: Inglot, Max Factor, Yves Rocher en Bobbie Brown.

De kosten zijn € 75,- voor een solo-sessie. Deze workshop kun je ook met een aantal dames doen. Bij 2 dames reken ik € 65,- pp, met 3 dames € 57,- pp

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Inze Meijer

Ik gebruik al jaren make-up. Maar door het ouder worden moet je make-up op een andere manier toepassen soms. Ik was op zoek naar goed advies hierover en heb een workshop geboekt bij Inze Meijer Make-up Artist. Samen met een vriendin naar Zwolle gereden voor tips en trics. Inze heeft ons gevraagd wat we precies wilden en daar de workshop op aangepast. In een ontspannen sfeer was er alle ruimte om te oefenen en gaf Inze advies en uitleg. En het eindresultaat mocht er zijn, mooi om te zien wat make-up kan doen. Inze heeft op papier gezet welke en hoe we de make-up gebruikt hadden, zodat we hier thuis mee verder kunnen. Ik vind het echt een aanrader. De tips pas ik nog steeds toe. Het was een leuk begin van een gezellige dagje Zwolle.