Skip to main content

Make-up workshop

Jij wilt graag weten hoe je jezelf het best kunt opmaken.

Stel je hebt een presentatie, sollicitatie of belangrijke meeting. Offline of online.

In een workshop kan ik je alles leren op het gebied van de make-up die bij jou persoonlijk past. Dat kan ook een dag-, avond of feestelijke make-up zijn. In een persoonlijke workshop leer ik je alle trucjes en geef tips.

Een persoonlijke make-up workshop

We bespreken wat je wensen zijn. Wil je een feestmake-up of een dag/avond make-up?

Dan ga ik de ene helft van je gezicht opmaken. Ik leg stap voor stap uit wat ik doe en waarom. Dan ga je zelf de andere zijde van je gezicht doen. Door het zelf te voelen en te doen, onthoud je beter wat je hebt gedaan. Ik maak daarbij persoonsgerichte aantekeningen voor jouw gezicht, zodat je later precies kunt zien wat we gedaan hebben en met welke producten en kleuren. Ik adviseer altijd om je eigen producten mee te nemen, zodat ik je daarover kan adviseren, wat werkt nog wel en wat beter niet.

Ik werk met producten van het merk Inglot. Een uniek, innovatief en hoogwaardig make-upmerk dat dierproefvrij is en veelal vegan en parfumvrij.  De producten zijn ook te koop bij mij.

De kosten zijn € 75,-  Deze workshop kun je ook met z’n tweeën doen. 

make-upworkshopfoto voor en na
make-upworkshopfoto voor en na
make-upworkshopfoto voor en na

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met mij!

Ik gebruik al jaren make-up. Maar door het ouder worden moet je make-up op een andere manier toepassen soms. Ik was op zoek naar goed advies hierover en heb een workshop geboekt bij Inze Meijer Make-up Artist. Samen met een vriendin naar Zwolle gereden voor tips en trics. Inze heeft ons gevraagd wat we precies wilden en daar de workshop op aangepast. In een ontspannen sfeer was er alle ruimte om te oefenen en gaf Inze advies en uitleg. En het eindresultaat mocht er zijn, mooi om te zien wat make-up kan doen. Inze heeft op papier gezet welke en hoe we de make-up gebruikt hadden, zodat we hier thuis mee verder kunnen. Ik vind het echt een aanrader. De tips pas ik nog steeds toe. Het was een leuk begin van een gezellige dagje Zwolle.
 
make-up workshop

Super workshop gevolgd bij Inze. Het was ècht professioneel maatwerk en daarnaast was het ook nog een heel gezellige middag. Ik kan nu met zelfvertrouwen mijn eigen make-up aanbrengen.