Skip to main content

Make-up en hairstyling voor gelegenheid

Je hebt een speciaal feest of je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Of je hebt een presentatie voor een grote groep mensen. Je hebt een prachtige outfit uitgekozen waarin je je heel mooi voelt. Maar ja, je wilt je make-up en hairstyling daar wel op aanpassen. Zelf kun je je wel aardig opmaken, maar dat blijft niet de hele dag zitten en bovendien zie je er op de foto maar weinig van terug.

Dan is het een goed idee om een afspraak met mij te maken om je die dag helemaal te laten stralen, waardoor jij je zelfverzekerd en prachtig voelt. Je wilt wel graag jezelf blijven, maar dan net ietsje mooier.

Ook je kapsel mag wat uitbundiger en vooral feestelijker zijn, dan wat je normaal gesproken zelf doet. We passen het natuurlijk aan aan de gelegenheid.

Ik laat jou jezelf zijn en de make-up en evt. hairstyling word aangepast aan de gelegenheid. Je mag foto’s uitzoeken op internet welke jij het mooist vind. Ik vertaal dat naar jouw persoonlijkheid, zodat je je comfortabel voelt daarmee.

Mocht je voor de gelegenheid ook mooie nagels willen hebben, kan ik een french manicure uitvoeren of een kleur aanbrengen met gellak. Dit blijft ruim 2 weken mooi zitten!

glamour make-up
Feestmake-up en hairstyling
feestelijke make-up en hairstyling
zakelijke presentatie make-up
feestelijke make-up en kapsels daggasten bruiloft
feestelijke make-up en hairstyling
Gelegenheidsmake-up

Jolien

Portretfoto

In het verleden heb ik ook altijd de make-up en hairstyling van bruiden op locatie verzorgd. Dit behoort niet meer tot mijn pakket. Ik verwijs je graag naar mijn collega Diana Zelle, die bruidsmake-up & hairstyling op locatie doet. http://www.makeupenzo.nl