Make-up en hairstyling bij fotografie

Wanneer je voor jouw bedrijf jezelf en je medewerkers op de foto zet voor je social media, kun je mij rechtstreeks boeken of vraag je fotograaf dan of hij/zij mij wil inhuren.

Het is heel belangrijk dat bij portret fotografie een fotomake-up wordt aangebracht. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De camera ziet maar 2-dimensionaal. Dat betekent dat er niet heel veel diepte in het gezicht zit. Door middel van make-up kan ik dat meer diepte geven, zodat je wat meer uitstraling krijgt op de foto. Door de belichting glimt het gezicht ook veel meer. Daarom is een poeder tegen die glans heel belangrijk, zodat je gezicht niet glimmend overkomt. Je wil immers zo voordelig mogelijk op de foto komen. Je krijgt namelijk maar één kans voor een eerste indruk op je social media. Voor voorbeelden kijk je op :

Silverrade Ergotherapeuten

Next Gen detacheringsbureau

Verloskunde Hardenberg

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Inze Meijer

Modeshoot

Wanneer je mij voor een modeshoot boekt, verzorg ik de make-up en de hairstyling. Ik denk graag met je mee over de styling en uitstraling die je via de foto’s wil laten overkomen. Ik blijf bij de shoot voor evt. aanpassingen van en/of bijwerken van de make-up en de hairstyling.

Hieronder enkele voorbeelden van modeshoots voor Het Pakhuis in Hattem

Mijn uurprijs is € 75,-

Een halve dag is € 275,-

Een hele dag is € 500,–

In Zwolle bereken ik geen reiskosten.

Buiten Zwolle bereken ik € 0,50 per kilometer.

Dit is exclusief parkeerkosten.

Profiel fotoshoot

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder social media. Als ondernemer of werknemer wil je graag professionaliteit uitstralen. Daarvoor heb je ook een goede profielfoto nodig. Laat die dan maken door een professionele fotograaf. Je wilt er natuurlijk op je best uitzien en daar hoort ook een professionele make-up bij. Dmv donker en licht in de make-up te verwerken breng ik diepte aan in je gezicht waardoor je meer uitstraling op de foto krijgt. Een camera maakt nl een 2-dimensionaal beeld. Ook breng ik een poeder aan die ervoor zorgt dat je niet glimmend op de foto komt. Vooral bij mannen met een hoge haargrens is dit ook van belang. Hieronder een voorbeeld van iemand voor en na de fotomake-up. De belichting en camera opstelling is precies hetzelfde en de foto is niet bewerkt…

 

fotomake-up voor en na

Fotomake-up voor en na

Laat een Profiel fotoshoot doen! Je wordt helemaal gestyled en opgemaakt door mij en dan kan de shoot beginnen. In verschillende settings en met mooie belichting wordt je op de foto gezet. Neem gerust accessoires mee die horen bij jou werk. We laten jouw persoonlijkheid reflecteren op de foto.

Ik werk met verschillende fotografen, je kunt je eigen favoriete fotograaf ook uitkiezen en mij dan inhuren. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak!

Wanneer je bij mij de make-up laat doen zijn de kosten hiervoor €50,-, met kapsel vanaf €75,-

Op locatie make-up € 75,-, met kapsel € 100,-

Lucia Looijestijn profielfoto

Annemieke Hermans profielfoto

Therese Boer in Bijzonder Zwolle

Jan Geerling Agressiewerk

Profielfoto

Aanbeveling:

Nu ik ouder word, heb ik een hekel aan spiegels en doe er alles aan om niet op de foto te hoeven.
Tot ik er niet meer onderuit kwam. Een grote opdrachtgever wil een foto voor de nieuwe website.
Gelukkig mocht ik eerst naar Inze. Ze ging met heel veel respect en warmte met me om. Ze weet nl. hoe moeilijk ik het vind en de spiegel werd daarom weg gehaald. Nadat ze me had opgemaakt, durfde ik het aan om naar mezelf te kijken en ik was echt heel blij verrast. Wat heeft ze me mooi gemaakt.
Inze ging bovendien ter ondersteuning mee naar de fotograaf. Het was heel gezellig en er zijn mooie foto’s gemaakt. Dank je lieve Inze, voor je hulp en dat je me zo mooi gemaakt hebt zodat ik op de foto durfde.