Make-up en hairstyling bij fotografie

Waarom zou je je laten opmaken voor de foto? 

Je hebt een foto nodig voor jouw site of profielfoto voor je LinkedIn account. Je wilt er natuurlijk zo voordelig mogelijk op staan, professionaliteit uitstralen. De mensen een goede eerste indruk geven van jou. Daar krijg je maar één kans voor. Je hebt misschien al eens eerder een foto laten maken en daarvoor zelf je make-up gedaan. Maar daar zie je helaas op de foto niet zoveel van terug. Maar je wilt niet opgemaakt worden en dan jezelf niet meer herkennen. Je wil juist het beste van jezelf laten zien.

Wat is de meerwaarde?

Het is heel belangrijk dat bij portret fotografie een fotomake-up wordt aangebracht. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De camera ziet maar 2-dimensionaal. Dat betekent dat er niet heel veel diepte in het gezicht zit. Door middel van de juiste make-up techniek kan ik dat meer diepte geven, zodat je meer uitstraling krijgt op de foto. Door de belichting glimt het gezicht ook veel meer. Daarom is een poeder tegen die glans heel belangrijk, zodat je gezicht niet glimmend overkomt. Je wilt immers niet dat het lijkt of je transpireert. De fotograaf kan natuurlijk veel bewerken aan een foto, maar ook hij/zij vind het fijn als dat niet hoeft voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat!

Hieronder een voorbeeld van iemand voor en na de fotomake-up. De belichting en camera opstelling is precies hetzelfde en de foto is niet bewerkt…

fotomake-up voor en na

Fotomake-up voor en na

Mijn doel is om jou jou te laten zijn op de foto!

Gun je zelf een professioneel portret voor een goede beeldbank!

 

Wanneer je bij mij de make-up laat doen zijn de kosten hiervoor €50,-, met kapsel vanaf €75,-

Op locatie make-up € 75,-, met kapsel vanaf € 100,-

Therese Boer in Bijzonder Zwolle

Profielfoto

Make-up en hairstyling

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Inze Meijer

Mijn uurprijs is € 75,-

Een halve dag is € 275,-

Een hele dag is € 500,–

In Zwolle bereken ik geen reiskosten.

Buiten Zwolle bereken ik € 0,50 per kilometer.

Dit is exclusief parkeerkosten.

Aanbeveling:

Nu ik ouder word, heb ik een hekel aan spiegels en doe er alles aan om niet op de foto te hoeven.
Tot ik er niet meer onderuit kwam. Een grote opdrachtgever wil een foto voor de nieuwe website.
Gelukkig mocht ik eerst naar Inze. Ze ging met heel veel respect en warmte met me om. Ze weet nl. hoe moeilijk ik het vind en de spiegel werd daarom weg gehaald. Nadat ze me had opgemaakt, durfde ik het aan om naar mezelf te kijken en ik was echt heel blij verrast. Wat heeft ze me mooi gemaakt.
Inze ging bovendien ter ondersteuning mee naar de fotograaf. Het was heel gezellig en er zijn mooie foto’s gemaakt. Dank je lieve Inze, voor je hulp en dat je me zo mooi gemaakt hebt zodat ik op de foto durfde.