Skip to main content

make-upworkshops

make-upworkshop

Online Make-up workshop

In deze tijd van ‘social distancing’ is de online-make-up workshop ontstaan. 1 op 1 voor je webcam ga ik samen met jou aan de slag om je te laten zien hoe jij jezelf het best kunt opmaken. Ik laat het bij mij zelf zien en jij volgt de aanwijzingen op bij jou zelf. Je krijgt de theorie + een tekening van jouw gezicht, met de persoonlijke aanwijzingen erop, per mail toegestuurd. We bellen even van te voren, zodat je weet wat je allemaal in huis moet hebben.

Online Make-up workshop

De prijs van deze online workshop is € 49,95

Ik kan me voorstellen dat je misschien niet alle producten thuis hebt, of je weet niet wat je aan moet schaffen hiervoor. Daarom gaan we eerst in een voor-gesprekje doornemen wat je allemaal nodig hebt en evt. nog kunt aanschaffen.

Persoonlijke make-up workshop

We bespreken wat je wensen zijn. Wil je een feestmake-up of een dag/avond make-up? Dan ga ik de ene helft van je gezicht opmaken. Ik leg stap voor stap uit wat ik doe en waarom. Dan ga je zelf de andere zijde van je gezicht doen. Door het zelf te voelen en te doen, onthoud je beter wat je hebt gedaan. Ik maak daarbij persoonsgerichte aantekeningen voor jouw gezicht, zodat je later precies kunt zien wat we gedaan hebben en met welke producten en kleuren. Je kunt met mijn producten werken, maar je mag ook je eigen producten meenemen. Ik werk met verschillende merken: Inglot, Max Factor, Yves Rocher, Bobbie Brown, Tati beauty en Dr. Pierre Ricaud.

De kosten zijn € 75,-

Deze workshop kun je ook met z’n 2en doen.

make-upworkshopfoto voor en na
Voor en na make-up workshop

Make-up workshop de Luxe:

Bij deze workshop word je helemaal gefilmd, dus je kunt thuis de hele film telkens bekijken om te zien hoe je het ook alweer moest doen. De extra kosten hiervoor zijn € 30,-

Tot de volgende blog!

Je kunt je onderaan de pagina abonneren op mijn blogs, zodat je op de hoogte gehouden wordt van de volgende!