Skip to main content

Vragen over ‘Bruin zonder zon” producten

| Inze Meijer | ,
Marc Inbane tanningspray
1. ZIJN TANNINGPRODUCTEN VOOR IEDEREEN?

Jazeker, tanningproducten zijn geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik. Dus voor Hem, Haar, zwangere vrouwen, maar ook mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen en toch een natuurlijk zomers kleurtje willen!

Bovendien zijn de producten vegan, dierproefvrij, vrij van parabenen & dermatologisch getest. En pluspunt: alle flacons en productverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal!
2. WORD IK ORANJE?

Nee, er zit geen caroteen in deze tanning. Dit ingrediënt zorgt bij veel andere tanningmerken voor een oranje kleur. Je hoeft bij dit product dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.
3. ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN TANNING?

Nee, de tanningproducten bestaan uit één kleur. Het product blend zich perfect met je eigen natuurlijke huidskleur waardoor meerdere kleuren overbodig zijn. Creëer makkelijk & binnen 1 minuut een natuurlijke en egale zomerse teint. As simple as that! 
4. WANNEER MAG IK DOUCHEN, AANKLEDEN, ETC.?

De spray droogt binnen enkele minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. De tanning werkt tot 3 uur na het aanbrengen, waardoor het slim is om minimaal 3 uur te wachten met douchen of met intensief sporten.
5. GEVEN DE TANNINGPRODUCTEN AF?

Na het aanbrengen van tanning kan het product een beetje afgeven aan de binnenkant van je kleding. Dit is een overtollig laagje dat niet door de huid is opgenomen. Na een eerste keer douchen of reinigen spoel je dat overtollig laagje weg en geeft de kleur dan ook niet meer af. Eventuele vlekken op kleding of beddengoed laten geen blijvende vlekken na & wassen gewoon uit.
6. KAN TANNING OVER MAKE-UP?

Ja, dat kan absoluut! De spray geeft je make-up een natuurlijke finishing touch en fixeert deze ook in bepaalde mate om je make-up langer te laten zitten.

Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur. Make-up sluit de huid namelijk af of gedeeltelijk, waardoor de spray niet optimaal kan inwerken. Dus over de make-up blijft de glow minimaal één dag zitten & op een gereinigde huid houdt de teint tot wel 9 dagen aan!

Wil jij een natuurlijke bruine kleur de hele winter en zomer door, dan adviseer ik jou deze bruiningsspray. De tanningspray én de handschoen zijn bij mij verkrijgbaar!