Skip to main content

Tutorial make-up voor 40+ vrouw

En hier is ie dan: Mijn eerste tutorial van make-up bij 40+ vrouwen.

Het heeft even geduurd, want ik wilde natuurlijk een mooi filmpje laten zien. Met dank aan Nicole voor de montage ( je moet ieder zijn vak laten uitoefenen ), kan ik nu goede tutorials voor jullie maken. Elke maand zal ik jullie nieuwe make-up- filmpjes laten zien.

Als eerste deze keer, Miranda Jorink. Zij wilde graag model voor mij zitten. Als doel had ik, haar ogen mooi laten uitkomen. Ik laat je stap voor stap zien wat ik bij haar gedaan heb. De producten komen bij elke handeling duidelijk in beeld, zodat je kunt zien wat ik heb gebruikt.

Ben jij ook 40+, en heb je een verzoek of vraag, laat het me weten, dan kan ik daar in een van de volgende filmpjes antwoord op geven.

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Schrijf je in voor deze blog onder aan de pagina, zodat je op de hoogte kunt blijven van mijn werk.

Tot de volgende keer!