Skip to main content

Foto-Video Make-up tutorial

videopitch make-up

Dit is mijn nieuwe make-up tutorial voor de 40+ vrouw.

Ditmaal Linda Thuijs. Zij is onderneemster. Voor haar bedrijf in Logo en Huisstijl-ontwerpen www.lindathuijs.nl  moest zij een videopitch maken voor haar website en er werden later op die dag ook foto’s in de fotostudio van Stephan Jansen fotografen gemaakt. De foto is hierboven en aan het eind van het filmpje te zien.

Tijdens deze tutorial leg ik uit wat ik doe en waarom. En ik vermeld de gebruikte producten.

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Wil je op de hoogte blijven van video’s of andere blogs, schrijf je dan in onderaan deze pagina.

Tot een volgende keer!