Skip to main content

Feestelijke make-up

In deze video laat ik je een feestelijke make-up met glitters zien op model Roliena Top. Hiermee kun je de blits maken op elk kerst en/of oud en nieuw feest

De producten die ik voor deze video heb gebruikt zijn:

 • Hydraterende basisverzorging van Dr.Pierre Ricaud – Matin Radieux
 • Under Make-up Base Inglot
 • Oogschaduw Tati Beauty palet
 • Eyeliner Bobbie brown zwart
 • Mascara Inglot enhancer
 • YSM cream foundation Inglot – nr. 39 gemixt met 44
 • Infaillible concealer L’Oreal – 331 en 325
 • Poeder Revolution Bake & Finish
 • Shapen/Contouren Inglot FSP, nr. 509
 • Blush Inglot FSP, nr. 25
 • Bronzing powder Inglot FSP nr. 507
 • Lipstick mix LÓreal en Inglot

http://www.tatibeauty.com

http://www.inglot.nl

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Vond je dit nou een leuke video op You Tube? Geef me daar een duimpje, abonneer je op mijn kanaal, klik op de bel en laat gerust een reactie achter. Of abonneer je op mijn blog en je wordt op de hoogte gehouden van mijn volgende video.

Graag tot de volgende keer!