Skip to main content

Bril make-up tutorial

In deze tutorial laat ik je een bril make-up zien bij Erika Bijsterbosch. Wanneer je een bril draagt, vooral een donker montuur, is het belangrijk dat je de make-up wat zwaarder aanzet dan zonder bril. Het montuur neemt namelijk behoorlijk wat zicht op je make-up weg. Dus mag het allemaal net iets meer zijn.

De producten die ik heb gebruikt zijn :

De producten van Inglot zijn te vinden op: http://www.inglot.nl , maar zijn ook bij mij te bestellen!

Check ook mijn vorige tutorial: https://www.inzemeijer.nl/no-makeup-makeup/

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Abonneer je onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van de volgende blogs. Graag tot de volgende keer!