Skip to main content

Avond/feestmake-up

In deze video laat ik je zien hoe je van een dagmake-up een avond/feestmake-up maakt. Miranda maakt zich normaal gesproken niet zoveel op, maar wil voor een avondje uit toch een beetje meer make-up dragen.

De producten die ik heb gebruikt in deze video zijn:

 • Primer Inglot mattifying base
 • Foundation Inglot YSM, nr. 44
 • Concealer L’Oreal infaillible, nrs. 331 en 325
 • Poeder Inglot FSP, nr. 102
 • Shapen/Contouren Inglot FSP, nr. 509
 • Blush Inglot FSP, nr. 16
 • Highlight Revolution, strobe
 • Wenkbrauw BeeBee perfect brows, duo black
 • Oogschaduw Inglot FSP, nrs. 118-329-284-124-307
 • Eyeliner Bobbie Brown longwear gel, mauve
 • Mascara Inglot, lash enhancer
 • Lipstick Max Factor lipfinity, nr.108

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Vond je dit nou een leuke video op You Tube? Geef me daar een duimpje, abonneer je op mijn kanaal, klik op de bel en laat gerust een reactie achter. Of abonneer je op mijn blog en je wordt op de hoogte gehouden van mijn volgende video.

Graag tot de volgende keer!

Comments (2)

Reacties zijn gesloten.