Skip to main content

5 minuten make-up

5 minuten make-up

In deze tutorial laat ik je een 5 minuten make-up zien met rustige koele kleuren. Deze is zelf heel gemakkelijk uit te voeren. Succes!

De producten die ik heb gebruikt zijn:

  • Tanningspray van Marc Inbane
  • Concealer LÓreal Infaillible nr.331
  • Oogschaduw FSP Inglot nrs. 373, 68, 489
  • Oogschaduwstick Lifeproof Yves Rocher nr. 06
  • Mascara Volume Elixir Yves Rocher zwart
  • Lipstick Dr. Pierre Ricaud nr R704 Violine Tentation

Je ziet, het zijn heel weinig producten die je allemaal online kunt bestellen of in de winkel kunt aanschaffen. De producten van Inglot kun je bij mij bestellen en dan ontvang je 5% korting ! http://www.inglot.nl

De tanningspray is bij mij verkrijgbaar. Ik heb een leuke aanbieding voor je. Bij aankoop van een fles tanningspray ( € 39,95 ) krijg je een gratis luxe , klein inklapbare, paraplu met leren handvat!

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Vond je dit nou een leuke video op You Tube? Geef me daar een duimpje, abonneer je op mijn kanaal, klik op de bel en laat gerust een reactie achter. Of abonneer je op mijn blog en je wordt op de hoogte gehouden van mijn volgende video.

Graag tot de volgende keer!