Skip to main content

25 Jarig Jubileum

| Inze Meijer | ,

Ik vier deze maand mijn 25 jarig jubileum!

Dit wil ik graag op een bijzondere manier met jullie vieren.                     Ik wil graag 25 mensen blij maken met een make-up voor een bijzondere gelegenheid. Hierbij win je een prachtige make-up voor een gelegenheid naar jou keuze en leer je ook hoe je zo’n make-up in het vervolg bij jezelf kunt aanbrengen.

Wanneer ik deze make-up bij je aanbreng wordt daar een filmpje van gemaakt die we op mijn You Tube kanaal plaatsen en die tevens op mijn site verschijnt. Wat moet je daar voor doen: Schrijf je in voor mijn blog op de site, stuur mij een mail met je foto en met de reden waarom jij een make-up wilt en deel dit bericht met je Facebookvrienden. In februari en maart kies ik dan de 25 mensen uit

Deze maand is het 25 jaar geleden dat ik de deur van mijn toenmalige schoonheidssalon heb geopend. Ik wil je graag meenemen langs een aantal gebeurtenissen uit die jaren in mijn vak.

scannen0007

Ik heb naast de schoonheidsbehandelingen ook verschillende visagieopdrachten mogen doen. Zoals voor de Wehkamp.                  Een shoot met een kindje dat ziek bleek en ik mijn dochtertje snel bij mijn oppas weghaalde en voor de camera plaatste. Ze vond het prachtig!

scannen0016

En voor het maandelijkse blad van Wehkamp Entertainment, waar we met Erik de Zwart elke keer verschillende foto’s voor het blad moesten maken die bij de cd’s of video’s pasten. Aan het eind van zo’n dag maakten we dan met de crew een gekke foto met de attributen die we die dag gebruikt hadden. Leuke herinneringen met fotografe Loura Kok!

scannen0011 scannen0012 scannen0014 scannen0015

De verschillende jubilea:   scannen0003scannen0006scannen0004scannen0022

En nog meer verschillende visagieopdrachten. Zo was er een opdracht voor herenzwembroeken die we op damesmodellen moesten showen. Er kwam uiteindelijk maar één model opdagen. Ik moest haar telkens zo in de metamorfose doen dat het leek of er toch meerdere modellen waren geweest. Een hele leuke uitdaging. De reportage is gemaakt door de fotograaf Job Boersma en is aangekocht door het blad Veronica.

scannen0001 scannen0002

Ook met fotografe Loura Kok heb ik veel opdrachten voor de Weekend bijlage van de Telegraaf mogen doen. Deze was wel erg leuk. De afslankmiddelen kwamen er aan en ze hadden volslanke modellen nodig. Ach, ik was er toch al als Haar en Make-up Artist, dus kon ik gelijk wel als model in de auto gaan zitten.  Als bijschrift stond er toen:  Schitterend landhuis, snelle bolide en mooie meiden 😉

Telegraaf weekendbijlageTelegraaf Weekendbijlage fotoOok begon ik in die tijd als een van de eersten in Nederland met bellypainten van zwangere buiken.

bellypaint in de krant

En dan natuurlijk de wedstrijden. Na eerst een aantal keren meegedaan te hebben met de Nederlandse make-up Kampioenschappen, waar je op het podium je werk moest laten zien en waarbij ik hoge ogen scoorde met mijn bruidsmake-up, kwam daar de Make-up Award. Een wedstrijd waarbij je een foto moest insturen die blind bejureerd werd. Ik ben daarbij 3x genomineerd, mocht hem 1x winnen en heb 1x de publieksprijs gewonnen.

make-up award blad visagie winnende foto

 publieksprijs make-upaward  krabbels publieksprijs publieksprijs

Genomineerde foto Make-up Awardgenomineerde foto’s

Genomineerd Make-up Award

Ik hoop je dit jaar te mogen zien bij welke gelegenheid dan ook.

Tot ziens!