Skip to main content

10 Minuten make-up

Ik laat je een 10 minuten make-up zien, waarbij ik iets meer make-up gebruik dan normaal. Ik heb een speciale make-up opdracht, waarbij ik iets meer opgemaakt wil zijn. Deze make-up kun jij ook gebruiken om mooi op je werk te verschijnen.

De producten die ik heb gebruikt zijn:

  • Primer Inglot under make-up base
  • Concealer L’Oreal infaillible 325
  • Contourstick Maybelline 01
  • Poeder Dr. Pierre Ricaud losse minerale poeder
  • Rouge Inglot Free system palet 52
  • Oogschaduw Inglot Free system palet 373, 489, 28 en rouge 52
  • Eyeliner Yves Rocher potlood zwart
  • Mascara Inglot lash enhancer
  • Lipstick Inglot 106

check www.inglot.nl voor de producten

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Vond je dit nou een leuke video, geef me een duimpje, abonneer je op mijn kanaal, klik op de bel en laat gerust een reactie achter. Of abonneer je op mijn blog en je wordt op de hoogte gehouden van mijn volgende video.

Graag tot de volgende keer!