Skip to main content

Make-up voor de camera

camera make-up

In deze tutorial laat ik je een make-up zien die je kunt gebruiken als je voor de camera gaat verschijnen. Voor webinars, vlogs of selfies. In deze “Coronatijd” gaan veel mensen hun diensten online aanbieden. Dan is het wel van belang dat je zo goed mogelijk in beeld verschijnt. Ik laat je een aantal tip’s en tricks zien.

De producten die ik heb gebruikt in voor deze make-up zijn:

De producten van Inglot zijn te vinden op https://www.inglot.nl/

Wil je graag weten hoe jij jezelf het best kunt opmaken en je zou mijn hulp daarbij willen? Boek een persoonlijke make-up workshop. Ik maak de ene kant van je gezicht op en onder begeleiding doe je zelf jouw andere kant. Je ontvangt tips en tricks en een precieze uitleg op papier erbij. Kijk op de pagina www.inzemeijer.nl/make-upworkshops

Abonneer je onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van de volgende blogs. Graag tot de volgende keer!