BRUIDSMAKE-UP

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen. Wat fijn dat je mijn pagina voor informatie over bruidsmake-up bekijkt.

Wanneer je trouwjurk is besteld, wordt het tijd om na te denken over je make-up. Doe dit tijdig, dan ben je verzekerd van een plaats in mijn agenda.
Een bruidsmake-up is een zeer speciale 3-in-1 make-up, die ook de hele dag perfect moet blijven zitten.
Ten eerste is het een dag-make-up, die niet te fel overkomt bij het daglicht.
Ten tweede is het ook een avond-make-up, die ‘s avonds bij lamplicht nog goed te onderscheiden is.
En ten derde moet het een foto/film make-up zijn. Een camera ziet namelijk 2-dimensionaal en daardoor weinig diepte. De make-up zorgt ervoor, door middel van schaduw en highlight, dat je voldoende diepte in het gezicht houdt, waardoor je stralend op de foto komt.

Proefsessie

Ongeveer twee maanden van te voren maak je een afspraak voor een proefsessie, dit vind ik belangrijk, omdat je dan precies kunt aangeven wat je wilt en vooral, wat je niet wilt. Je hebt natuurlijk al rondgekeken op internet wat jij leuk vind. Misschien heb je de foto’s op mijn pagina al bekeken. Ik heb ook op Pinterest verschillende borden geplaatst ter inspiratie. Kijk daar gerust op. Pinterestpagina Inze . Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt. Ook de kleur bloemen en kleur pak van je aanstaande is belangrijk om te weten bij de kleurkeuze van de make-up. Ik maak aantekeningen en foto’s, zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken. We zijn klaar wanneer jij tevreden bent!

Trouwdag

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.

Daarnaast kan ik ook de make-up van jouw daggasten verzorgen.

 

Prijslijst 2021

  • Bruidsmake-up incl. proefsessie                           € 157,-
  • Epileren                                                                        € 20,-
  • Bruidsnagels                                                              € 40,-
  • Spraytan vanaf                                                          € 25,-
  • Feestmake-up daggasten                                      € 40,-

Bruidspakket;                                                                    € 250,-

Make-up incl. proefsessie, epileren, spraytan, bruidsnagels en lipstick twv €22,50 

Let op!

In Zwolle reken ik geen reiskosten; daarbuiten, vanaf mijn adres Zonnebloemstraat 12, reken ik € 0,50 per kilometer (excl. parkeerkosten)
Ik werk vanaf 8.00 uur!

Aanbeveling

Op 12 juni 2020 gingen wij trouwen en Inze deed mijn kapsel, make-up en nagels. Ik was erg tevreden met het resultaat en het was ook heel gezellig om de dag met haar te starten. Inze is heel prettig in het contact en heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Ik droeg nooit lippenstift, maar Inze zocht een kleur uit die bij mij paste en ik was spontaan verliefd. Je merkt echt dat ze een professional is en ze geeft ook leuke tips voor je dagelijkse make-up.