BRUIDSMAKE-UP EN HAIRSTYLING

Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen. Wat fijn dat je mijn pagina voor informatie over bruidsmake-up en hairstyling bekijkt.

Wanneer je trouwjurk is besteld, wordt het tijd om na te denken over je haar en je make-up. Doe dit tijdig, dan ben je verzekerd van een plaats in mijn agenda.
Een bruidsmake-up is een zeer speciale 3-in-1 make-up, die ook de hele dag perfect moet blijven zitten.
Ten eerste is het een dag-make-up, die niet te fel overkomt bij het daglicht.
Ten tweede is het ook een avond-make-up, die ‘s avonds bij lamplicht nog goed te onderscheiden is.
En ten derde moet het een foto/film make-up zijn. Een camera ziet namelijk 2-dimensionaal en daardoor weinig diepte. De make-up zorgt ervoor, door middel van schaduw en highlight, dat je voldoende diepte in het gezicht houdt, waardoor je stralend op de foto komt.

Proefsessie

Ongeveer twee maanden van te voren maak je een afspraak voor een proefsessie, dit vind ik belangrijk, omdat je dan precies kunt aangeven wat je wilt en vooral, wat je niet wilt. Je hebt natuurlijk al rondgekeken op internet wat jij leuk vind. Misschien heb je de foto’s op mijn pagina al bekeken. Ik heb ook op Pinterest verschillende borden geplaatst ter inspiratie. Kijk daar gerust op. Pinterestpagina Inze . Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt. Ook belangrijk is dat je de accessoires die je hebt, meeneemt naar de proefsessie, zoals een sluier, sieraden en /of haarversierselen. Ik heb zelf ook haaraccessoires waaruit je kunt kiezen. Ook de kleur bloemen en kleur pak van je aanstaande is belangrijk om te weten bij de kleurkeuze van de make-up. Ik maak aantekeningen en foto’s, zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken. We zijn klaar wanneer jij tevreden bent!

Wanneer je te kort of te dun haar hebt voor je favoriete bruidskapsel, is het mogelijk dat ik een strook echt Europees haar in je kapsel verwerk. Vraag er gerust naar bij je proefsessie.

Trouwdag

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je haar en make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.
Ook help ik je, als je dat wilt, met het aankleden. Dit doen we tussen de make-up en het kapsel door, zodat jij klaar zit, wanneer de bruidegom in spe zich aankondigt. Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring, dus ben in elke situatie gewend me te voegen naar de wensen van jou en evt. familie. Daarnaast kan ik ook de make-up van jouw daggasten verzorgen.

 

Prijslijst 2021

  • Bruidsmake-up incl. proefsessie                           € 175,-
  • Bruidsmake-up en hairstyling; kort haar          € 289,-
  • Bruidsmake-up en hairstyling ; lang haar        € 345,-
  • Touch up vanaf                                                          € 87,-
  • Epileren                                                                        € 19,-
  • Bruidsnagels                                                              € 37,-
  • Spraytan vanaf                                                          € 25,-
  • Feestmake-up daggasten                                      € 40,-

Bruidspakket;                                                                    € 425,-

Make-up en hairstyling incl. proefsessie, epileren, spraytan, bruidsnagels en gratis lipstick twv €22,50 

Vanaf 2022 verzorg ik bij bruiden alleen nog de make-up!

Let op!

In Zwolle reken ik geen reiskosten; daarbuiten, vanaf mijn adres Zonnebloemstraat 12, reken ik € 0,50 per kilometer (excl. parkeerkosten)
Voor 7.15 uur vertrek van mijn huis is niet mogelijk!
Houd er dus rekening mee dat je als bruid (make-up én kapsel) niet vóór 9.30 uur klaar kunt zijn. Buiten Zwolle moet je dan de reistijd er bij optellen.

Aanbeveling

Op 12 juni 2020 gingen wij trouwen en Inze deed mijn kapsel, make-up en nagels. Ik was erg tevreden met het resultaat en het was ook heel gezellig om de dag met haar te starten. Inze is heel prettig in het contact en heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Ik droeg nooit lippenstift, maar Inze zocht een kleur uit die bij mij paste en ik was spontaan verliefd. Je merkt echt dat ze een professional is en ze geeft ook leuke tips voor je dagelijkse make-up.

Contact

Inze Meijer
Zonnebloemstraat 12
Zwolle
M 06 456 86 912
E inzemeijer@gmail.com